Nieuws

Nieuws

Slotavond 19 juli a.s.

Op 19 juli is onze slotavond van het schooljaar. Tijdens deze avond zullen de kinderen van groep 7-8 een prachtige musical laten zien.

Lees verder

Groep 7-8 gaat op kamp!

Groep 7-8 is zich aan het voorbereiden op kamp. Volgende week woensdag 7 juni zullen zij op de fiets vertrekken richting Oosterzee. Veel plezier!

Lees verder

Schoen zetten

De kinderen mogen op donderdag 24 november hun schoen zetten op school! En nu maar hopen dat de pieten langskomen ...

Lees verder

Schoolfeest "Beestenboel" 2 oktober

A.s. zondag 2 oktober is ons jaarlijkse schoolfeest. Dit jaar staat het in het teken van Beestenboel i.v.m. dierendag. De kinderen van groep 1-2 zijn druk bezig met het schoonmaken van het plein.

Lees verder

Schoolfeest

Opa en oma dag

Opa en oma dag in groep 1-2! Op vrijdag 20 mei mochten alle opa's en oma's van de kinderen van groep 1-2 op school komen. Dit in het kader van het thema familie. De kinderen lieten aan opa en oma zien wat ze allemaal doen op school. Ook hebben de kinderen oude en nieuwe spelletjes laten zien. Klik hier voor de foto's!

Lees verder

Opa en oma dag

Mariabasisschool Regiokampioen met Schoolvoetbal!

Woensdag mochten de jongens van groep 5 en 6 de Mariabasisschool weer vertegenwoordigen. Goedgemutst gingen de jongens op pad, naar Hasselt. Nog even snel een balletje trappen met elkaar en toen gingen we echt los. We moesten spelen tegen scholen uit Emmen en Meppel, het was afwachten. Maar na de eerste minuten waren de zenuwen weg. Na 6-0, 9-0 en 4-1 was het duidelijk, de Mariabasisschool kreeg een mooie beker als winnaar van de regiofinale.

Lees verder

Mariabasisschool Regiokampioen met Schoolvoetbal!

Koningsspelen 2016!

Vandaag waren de Koningsspelen, het was een geslaagde dag! De foto's zijn te vinden onder het kopje kinderen, bij algemeen.

Lees verder

Groep 1 t/m 8 helpt bij de dorpsschoonmaak

Vandaag hebben de kinderen van groep 1 t/m 8 geholpen bij de dorpsschoonmaak. De kinderen van groep 1 t/m 4 hebben rondom de school schoongemaakt. De kinderen van groep 5 t/m 8 zijn het dorp ingegaan. Alles ziet er weer netjes uit!

Lees verder

Groep 1 t/m 8 helpt bij de dorpsschoonmaak