Dick Bakker (directeur)

Mijn naam is Dick Bakker. Ik woon in Ens samen met mijn vrouw en 2 kinderen. In mijn vrije tijd lees ik graag een boek, ga ik (wanneer dat kan) skiën en sinds kort zit ik op golfles.

Ik heb ruim 9 jaar voor de klas gestaan waarbij ik voornamelijk aan de bovenbouw groepen heb lesgeven. Inmiddels ben ik alweer een aantal jaren directeur van een basisschool. Sinds augustus 2015 op de Mariabasisschool. Maandag, dinsdag en donderdag zijn mijn directiedagen.

De visie: “niet mijn school, jouw school, maar onze school” vind ik erg belangrijk. Dat betekent een goede samenwerking van de leerlingen met het team en de ouders. Een goede samenwerking tussen ouders, leerlingen en school betekent dat we het optimale uit de leerlingen, uw kind(-eren) kunnen halen. Ik vind het belangrijk dat iedereen zich veilig en welkom voelt op school.

Mochten er vragen zijn dan kunt u altijd bij mij terecht. Tot ziens!
d.bakker@aves.nl