Lian Bolsius

Lian

Mijn naam is Lian Bolsius en ik woon in Kraggenburg. In mijn vrije tijd vind ik het altijd heerlijk om even te gaan sporten. Ik voetbal al een aantal jaren bij de Dames van SVM. Vorig jaar zijn we kampioen geworden, dus aankomend jaar mogen we spelen in de derde klasse. Als ik niet op het voetbalveld sta dan vind ik het ook heerlijk om baantjes te zwemmen in het zwembad of een stukje wandelen/hardlopen door het bos.

Na mijn afstudeerfase ben ik bij Aves een jaar gaan invallen. Ik heb hier toen voor gekozen omdat ik halve wegen het schooljaar drie maanden ben gaan reizen door Australië. Ik heb van mijn reis genoten maar toen ik terug kwam vond ik het ook weer heerlijk om in de klas te werken. Dit schooljaar ben ik op maandag en dinsdag extra ondersteuning bij de bovenbouw en op woensdag, donderdag en vrijdag ben ik de juf van groep 1-2.

Ik vind het heerlijk om met kinderen in de klas te bewegen en samen te ontdekken. Leren doe je niet alleen, maar samen.

De Mariabasisschool - Lian Bolsius -