Mijn naam is Marieke Wallinga. Ik ben getrouwd met Arjen en samen hebben we drie kinderen; Noah, Benthe en Mats. Ik woon in Oldemarkt, een dorp in de kop van Overijssel, ongeveer 20 minuten rijden van Marknesse. Meestal ga ik met de auto, maar bij mooi weer vind ik het ook heerlijk om op de motor naar school te gaan. Naast motorrijden houd ik ook van voetballen.  Dit doe ik in het rood/wit, bij de dames van v.v. De Blesse.  Ook hardlopen of een goed boek lezen, vind ik leuk om te doen.

Na mijn afstuderen ben ik gaan werken op o.b.s. De Carrousel in Emmeloord. Hier heb ik in totaal 8 jaar gewerkt in verschillende groepen. Maar het jonge kind vind ik het leukst. De spontaniteit, ongeremdheid en het enthousiasme elke dag weer, heerlijk vind ik dat! Maandag en dinsdag zijn mijn werkdagen en samen met Lian, mijn duo-collega, zijn wij verantwoordelijk voor de kleuters van de Mariaschool.