Monique de Ringh

Mijn naam is Monique de Ringh. Sinds 1998 mag ik werken op de Mariabasisschool. Inmiddels heb ik in alle groepen al eens gewerkt, maar de laatste jaren is de bovenbouw mijn vaste plek. Het is mooi om te zien hoe de oudste kinderen van school zich ontwikkelen en keuzes maken. Naast mijn werk in de klas, ben ik ook waarnemend directeur. Ik woon in Marknesse en ben nog regelmatig in Friesland te vinden, want daar kom ik oorspronkelijk vandaan. Ik vind het fijn om muziek te maken op de piano of te zingen met mijn koor. Ook speel ik graag een partijtje tennis en thuis op de bank vind ik het heerlijk om te breien of haken.

Mijn streven is om iedereen zich goed te laten voelen op school en zo optimaal mogelijk de school te verlaten na groep 8.

m.d.ringh@aves.nl