Paulien Gerdes

Mijn naam is Paulien Gerdes, geboren in 1991. Ik woon sinds twee jaar in Emmeloord, daar voor heb ik altijd in het Overijsselse Raalte gewoond. Dit schooljaar is het derde jaar dat ik werkzaam ben op de Mariabasisschool. Ik heb in de afgelopen jaren lesgegeven aan verschillende groepen, maar dit schooljaar sta ik fulltime voor de klas in groep 3/4. Ik geniet ervan als ik zie dat kinderen met veel plezier en enthousiasme naar school gaan. Ik vind het fijn om kinderen nieuwe dingen te leren en ze te zien groeien.
In mijn vrije tijd volleybal ik bij SVM in Marknesse. Ook vind ik het heerlijk om piano te spelen of een spannend boek te lezen.
Ik ben op alle dagen aanwezig op school, dus loop gerust even binnen. Ik ben ook te bereiken via het mailadres p.gerdes@aves.nl