Stannie van Vilsteren

Ik ben Stannie van Vilsteren, geboren in 1989. Ik woon Samen met mijn vriend Matthias en onze zoon Nouri in Emmeloord. In mijn vrije tijd sport ik, spreek ik af met vrienden of kijk ik graag naar een film of serie.

Nadat ik ben afgestudeerd als leerkracht heb ik de opleiding ‘orthopedagogiek’ gevolgd in Groningen. Tijdens de opleiding heb ik invalwerk gedaan. Daardoor heb ik aan alle groepen wel een keer les gegeven.

Sinds augustus 2015 werk ik op de Mariabasisschool. Ik ben hier begonnen in groep 5/6, maar dit jaar sta ik voor groep 7/8 samen met juf Monique. Ik werk op de maandag, woensdag en vrijdag.

Ik vind het belangrijk om kinderen een fijn én leerzaam jaar mee te geven. Daar zet ik mij elk jaar weer 100% voor in.